Рівне:

Створення та просування сайтів

Сарненському вищому професійному училищу – 50 років

Рівненська область 28-бер, 2011, 11:589 Lobanovskiy 2 037
Золотий ювілей відзначили 25 березня у вищому професійному училищі №22 міста Сарни. Привітати колектив та учнів закладу із 50-річчям приїхав перший заступник голови обласної ради Михайло Кривко. Разом із заступником голови облдержадміністрації Олексієм Губановим, керівниками ради та держадміністрації району, численними гостями свята він узяв участь в урочистостях та відкритті пам’ятного знаку на території навчально-виховного комплексу.
Про це Провінційці повідомили у Рівненській обласній раді.

Михайло Кривко відзначив, що заклад, у якому нині навчаються 1250 учнів, має надзвичайно цікаву історію та славні традиції. Особливо важливим досягненням училища є те, що його випускники не мають проблем із працевлаштуванням, адже професії, яким тут навчають, завжди популярні на ринку праці. Він побажав усім подальших успіхів на освітянській ниві, зміцнення професійної конкурентоздатності, розвитку науково-педагогічного потенціалу та вдосконалення матеріально-технічної бази. На урочистостях Михайло Кривко вручив Почесні грамоти обласної ради. Зокрема за сумлінну багаторічну працю, педагогічну майстерність, особистий внесок у розвиток професійно-технічного закладу Почесні грамоти та пам’ятні знаки одержали: заступник директора з навчальної роботи ВПУ №22 м.Сарни Микола Макаревич, заступник директора з навчально-виховної роботи Валентин Олексин, викладач Тамара Киреєва, викладач Світлана Туцька, вихователь Лариса Шапірко.

Довідково: 28 лютого 1961 року наказом начальника міжобласного управління профтехосвіти навчальний заклад із сільського училища було реорганізовано в Сарненське ПТУ. Дата 28 лютого стала днем народження училища. У 1992 році Сарненське ПТУ №22 отримало статус вищого професійного училища.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору