Рівне:

Створення та просування сайтів

У Луцьку пасажир "ВАЗу" розірвав складений даішниками протокол

Волинська область 04-кві, 2011, 11:059 Lobanovskiy 890
Черговий конфлікт на дорозі. У Луцьку складання протоколу про нехтування правилами дорожнього руху закінчилося брудною лайкою і псуванням документа.
Сторони, які ще 10 хвилин тому лаялися поблизу ось цієї "зебри", тепер конфліктують на подвір'ї міськвідділу міліції. Сюди матір, її сина та чоловіка наряд ДПС доправив через нехтування правилами дорожнього руху й бешкет.
Олександр Поліщук, інспектор ДПС:
- Нами був зупинений "ВАЗ 2101", який здійснював зупинку на пішохідному переході, і рухаючись заднім ходом, порушив дорожній знак "в'їзд заборонено". Під час складання протоколу про порушення ПДР до нас підійшов пасажир, який назвався вітчимом водія, вирвав з рук водія протокол і порвав його. При цьому він вів себе агресивно і розмахував руками.
У такий спосіб доводив інспекторам, що винен в інциденті не його пасерб, а… самі міліціянти.
Олександр Левчук, затриманий:
- Працівники ДАІ стояли на недозволеному місці. На пішохідному переході, як нас зупиняли. Пізніше вони переїхали на зупинку, де не можна також стояти автомобілям. Вони стояли там. І все. Вони більше порушують, чим ми
Іншої думки водій "Жигулів". Парубок погодився, що порушив правила, і навіть підписав протокол, зобов'язався за кілька днів сплатити штраф. Така покірність хлопця вітчима й роздратувала. Щоправда, тепер каже: бланк порвав випадково.
Олександр Левчук, затриманий:
- Ну, я хотів, в принципі, подивитися, і витягнув у працівника ДАІ, а протокол порвався…
Зіжмаканий, склеєний аркуш - тепер головний речовий доказ конфлікту на дорозі.
Олександр Паламарчук, інспектор сектору УДАІ Волинської області:
- Зі сторони пасажира - той, який розірвав - це дрібне хуліганство. А на водія буде складено протокол про порушення правил дорожнього руху.
Чи насправді був бешкет на дорозі - незабаром з'ясовуватиме комісія. Якщо вину пасажира "ВАЗа" підтвердять, за свою витівку він сплатить штраф, відбуде адмінарешт чи виконає громадські роботи.

Олександр Стернічук, Інна Суховерхова.
http://ntn.ua/uk/news/hooliganism/2011/04/01/5701
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору