Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині хлопець намагався згвалтувати та вбив свою 9-річну сестру

Івано-Франківська область 04-кві, 2011, 11:369 Lobanovskiy 1 176
На Івано-Франківщині поховали 9-річну дівчинку. Її спочатку намагався зґвалтувати, а потім убив рідний брат. Докладніше у наступному сюжеті.
Про зникнення дитини міліцію повідомила мати. Шукали Галинку майже добу. Побачили її в меліоративному каналі поблизу середньовічного замку вже мертвою.
Алла Лемчак, керівник відділу ГУ МВС України в Івано-Франківській області:
- Дівчинка, одягу на ній не було. Було встановлено, що це дитина з слідами насильницької смерті. Були сліди удушення і колото-різані рани в області грудної клітки.
Правоохоронці почали шукати вбивцю, і майже одразу його знайшли. 9-річну дівчинку спочатку намагався зґвалтувати, а потім - жорстоко вбив її рідний брат. У скоєному зізнався одразу. Сказав, що обрізав на території замку кабель, зірвався разом із балкою і впав на дитину, яка, напевно, прийшла туди за ним. Коли побачив непритомну сестричку, вирішив поглумитися.
Алла Лемчак, керівник відділу ГУ МВС України в Івано-Франківській області:
- Коли він підійшов до дитини, в нього виникає умисел її зґвалтувати. Коли побачив, що дитина приходить до тями, він вирішив її придушити.
Мати дівчинки, яка народила 15-ро дітей, їх майже не доглядала. Троє померли. Решту виховують у місцевому інтернаті. У всіх легка розумова відсталість. Розповідати про страшну трагедію жінка відмовилася. Спілкуватися з журналістами погоджується лише старша донька. Каже, що брат понад усе любив оковиту.
Леся, сестра загиблої:
- Любив випити, дуже, аж занадто. Інколи так, що аж білочка лапала. Буянити - буянив постоянко. Я того не ожидала від брата, що він може таке зробити з сестрою.
Висновків експертизи щодо зґвалтування поки немає. Вбивцю затримано. Психіатрична експертиза має визначити, осудний він чи ні.

Володимир Гарматюк, Василь Смага.
http://ntn.ua/uk/news/murders/2011/04/01/5702
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору