Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині затримали позашляховик, котрий був у розшуку

Рівненська область 04-кві, 2011, 11:599 Lobanovskiy 3 173
В ніч на друге квітня, близько третьої години, на одній з вулиць Млинова увагу інспекторів ДАІ привернув автомобіль «MITSUBISHI PAJERO», котрий вирулював зі стоянки одного з місцевих кафе.
Характер руху транспортного засобу явно вказував на те, що за кермом позашляховика знаходиться водій, який не здатний безпечно керувати автомобілем. Зупинивши «MITSUBISHI PAJERO», правоохоронці побачили, що у авто, окрім всього, немає талону про проходження державного технічного огляду.
Водій іномарки, раніше двічі судимий, 22-річний мешканець Млинова Олександр, на вимогу інспекторів не зміг пред`явити ні посвідчення водія, ні реєстраційних документів на автомобіль. Різкий запах алкоголю супроводжував кожний подих Олександра. Тож інспектори ДАІ доставили його у лікарню для визначення стану алкогольного сп`яніння. Висновок лікарів підтвердив підозру досвідчених працівників ДАІ, що порушник керував позашляховиком напідпитку.
Інспектори перевірили авто за даними електронної бази ДАІ і з`ясували, що саме цим автомобілем шахрайським шляхом незаконно заволоділи зловмисники у Києві і з минулого року він розшукується. Водія і «MITSUBISHI PAJERO», було доставлено у Млинівський районний відділ УМВС України в Рівненській області. За даним фактом проводиться перевірка.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору