Рівне:

Створення та просування сайтів

Полегшив «роботу» крадієві, залишивши авто незамкненим

Рівненська область 05-кві, 2011, 12:449 Lobanovskiy 5 150
Курйозний випадок трапився із 36-річним Михайлом, жителем села Бугаївка, що на Радивилівщині, а точніше — із його автомобілем. Ввечері, як завжди, чоловік залишив не замкненими свої «Жигулі» у дворі будинку та спокійно ліг спати, надіючись на кудлатого охоронця. Утім, прокинувшись уранці, від авто і слід охолов. Михайло звернувся за допомогою до працівників міліції… і виявив власне авто на штрафмайданчику райвідділу.

А події розгорталися наступним чином: раніше засуджений, 20-річний Юрій, житель Бугаївки, після звільнення з місць позбавлення волі, де він відбував покарання за крадіжки та викрадення машини, на праведний шлях ставати не поспішав. Погулявши на волі всього три місяці, його знову потягнуло на «подвиги». Близько опівночі, добряче хильнувши оковитої, Юрію захотілося покататися. Ось тут він і вирішив незаконно заволодіти авто свого односельчанина. До того ж машина стояла у дворі та й не замкнена. Та горе-викрадачеві далеко втекти не вдалося — його відразу помітили працівники ДПС ДАІ, які несли службу на автодорозі Київ-Чоп. Вимогу вартових доріг зупинитися, зловмисник проігнорував. Розпочалося переслідуванняі і невдовзі Юрія затримали та доставили в райвідділ міліції.
– Окрім покарання за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, на Юрія очікує і кримінальний строк, – коментує начальник Радивилівського РВ Віктор Мінько. — Наразі він утримується під вартою, а за цим фактом порушено кримінальну справу за статтею 289 Кримінального кодексу України, яка передбачає до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Михайло КУЧЕР,
в. о. помічника начальника Радивилівського РВ УМВС
по взаємодії із населенням та ЗМІ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору