Рівне:

Створення та просування сайтів

До диплома – направлення на роботу

Актуально 07-кві, 2011, 15:339 Lobanovskiy 2 917
В Березнівському лісовому коледжі відбулося чергове свято без календаря – випуск молодих спеціалістів. В урочистій обстановці директор навчального закладу Микола Гончар та заступник начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Івашенюта вручили дипломи техніків – лісоводів і ландшафтних дизайнерів 79 юнакам і дівчатам, 12 з них – з відзнакою.

До диплома – направлення на роботу


Разом з документами про фахову кваліфікацію всі випускники одержали направлення на роботу на підприємства лісового і садово – паркового господарства області. Про затребуваність спеціалістів з березнівськими дипломами засвідчує факт, що лише одну випускницю «випросила» приватна рівненська фірма, що займається садово-парковим господарством.
— і не треба боятися роботи у віддалених районах і лісгоспах, — сказав у напутному слові Сергій Івашенюта, колишній випускник коледжу, а нині кандидат сільськогосподарських наук. — до прикладу Остківський лісгосп в Рокитнівському районі, якому зараз потрібно аж 12 спеціалістів лісового господарства. Із того ж Рокитнівського району вийшли 4 депутати Верховної Ради України і два губернатори області. І, взагалі, з переходом на європейську систему ведення лісового господарства, безробіття в нашій галузі не загрожує: якщо зараз в області, наприклад, працює 130 лісничих, то через кілька років їх потрібно буде 400, а то й більше. І це при солідній середній зарплаті, що становить близько 3000 тисисяч гривень.
Перспективу професійного росту підтвердив, виступаючи з привітанням до молодих колег від імені батьків, і колишній випускник коледжу Анатолій Корень, який починав службову кар’єру саме у згаданому Остківському лісгоспі, а зараз працює головним лісничим ДП «Сарненське лісове господарство».
— Спасибі викладацькому колективу, що вбачав у нас – неоформленому матеріалі – і терпляче шліфував діаманти, — подякував від молодих спеціалістів Роман Прокопчук.
Те, що у трудове життя вийшов контингент всестороннє підготовлений, засвідчує факт, що більшість випускників разом з дипломами одержали грамоти і подяки за досягнення в спорті, художній самодіяльності, активність у громадському житті. Навіть в імпровізованому концерті це продемонстрував у сольному виступі випускник – лісовод Петро Андрійчук, який паралельно навчався у Рівненському музичному училищі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору