5-6 картоплин, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, 2 болгарських перця, 3 яйця, 0,5 скл. молока, 0,5 скл. білого сухого вина, 150 г тертого твердого сиру, 1 ч.л. кмину,дрібка кориці, сіль, перець, зелень, рослинна олія.
Картоплю почистити і порізати кружальцями, цибулю порізати півкільцями, болгарський перець - соломкою, зелень і часник подрібнити. Яйця збити з молоком, вином, сіллю і перцем. Злегка обсмажити в олії цибулю з часником, додати болгарський перець, готувати овочі ще протягом 5хв, після чого посолити і зняти з вогню. У змащену форму викласти картоплю, злегка посолити і притрусити дрібкою кориці, покрити картоплю смаженими овочами, залити яєчною сумішшю і притрусити тертим сиром. Випікати при 1800 протягом 40-45 хв.