Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному «Батьківщина» тримає марку

Рівненська область 11-кві, 2011, 14:559 prov 1 191
Так оцінив участь активістів та депутатів Рівненської міської ради від ВО «Батьківщина» міський голова Рівного Володимир Хомко у прибиранні території дендропарку у селищі «Ювілейне».
Котрий рік поспіль активісти та депутати від «Батьківщини» у переддень великодніх свят прибирають територію місцевого дендропарку і закликають рівнян, що живуть поруч, долучитися до цієї акції. За словами тимчасово виконуючої обов’язки голови Рівненської міської партійної організації ВО «Батьківщина», депутата Рівнеради Марії Конощук, вони спеціально на під’їздах будинків розмістили запрошення від імені депутатів до рівнян і запрошували всіх небайдужих прийти й допомогти прибрати парк, у якому всі так люблять відпочивати. Але певно прохолодна погода цього разу завадила багатьом мешканцям мікрорайону долучитися до активістів «Батьківщини». Не зважаючи на це, територію дендропарку було прибрано від сміття, пожовклого листя, поламаного гілля. Такому завзяттю позаздрив і міський голова Рівного Володимир Хомко, який вирішив на власні очі переконатися, як депутати та представники «Батьківщини» не лише на словах, а й на ділі допомагають нашому місту стати чистішим та охайнішим. Саме тому мер і підкреслив, що «Батьківщина» тримає марку.
Прикметно, що депутат Рівнеради від «Батьківщини» Олександр Нестерук розповів, що цього літа він з колегою планують відремонтувати фонтан у цьому парку, а також облаштувати пляжну зону для дітей біля водойми.
Прес-служба РОО ВО «Батьківщина»
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору