Рівне:

Створення та просування сайтів

«Чистий двір – чисте місто» в дії !

Рівненська область 11-кві, 2011, 14:589 prov 1 220
З початком весни оживає природа. В рівненських дворах починають розпускатись перші бруньки на деревах. Рівне – зелене місто, а зробити його ще більш охайнішим та кращим вирішили депутат Рівненської міської ради Володимир Зиль та молодіжна громадська організація «Батьківщина молода».
До толоки організованої 9 квітня на мікрорайоні Північний, по вулиці Волинської дивізії 15, долучились учні загальноосвітніх шкіл №13 та №25, члени партії ВО«Батьківщина», звичайні мешканці мікрорайону, яким не байдуже місто, в якому вони живуть.
Учасниками толоки було висаджено 30 дерев, в тому числі липи, берези та спіралевидні верби та 50 кущів. Хоча погода і не сприяла для вдалої роботи, проте попрацювали всі на славу.
Депутат Рівнеради, голова РОМГО «Батьківщина молода», Володимир Зиль: «Такі суботники для нас не одноразова акція, а багаторічний проект «Чистий двір-чисте місто», покликаний виховати молоде покоління в любові до природи та зробити наше місто чистішим та охайнішим. Висадження зелених насаджень цього разу ми присвячуємо 5-річчю діяльності громадської організації «Батьківщина молода» на Рівненщині .Сквер, в якому ми висадили дерева, в майбутньому має стати улюбленим місцем відпочинку мешканців мікрорайону Північний.»

Прес-служба РОМГО «Батьківщина молода»
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору