Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині водій спочатку оббризкав пенсіонера брудом, а потім побив

Івано-Франківська область 19-кві, 2011, 08:509 Lobanovskiy 792
Замість вибачень - стусани й погрози. У Коломиї водій легковика побив пенсіонера після того, як обляпав його брудом з-під коліс. Кермувальник визнав свою вину лише після виклику в міліцію.
Інцидент стався поблизу районного пенсійного фонду. Чоловік ішов на базар по продукти. Провулок без тротуарів. На дорозі - баюри. На зустріч мчав "Мерседес". Водій не зважив на перехожого, не пригальмував, тож обляпав його багнюкою. Пенсіонер зауважив кермувальникові, на що дістав удар в обличчя.
Віктор Васильович, постраждалий:
- Летів на швидкості більше 50 км по цих калабанях (баюри з водою - ред.,), я відскочив до стовпа, і сказав йому: "Куди ж ти їдеш? Не маєш куди їхати?" Він вискочив з машини, він мене вдарив, копнув, в шию вдарив. Найгірше було те, що він сказав: "Я тебе зараз тут на цей паркан, на ці гачки повішу".
Свідками пригоди стали кілька жінок, що розмовляли неподалік. Коли побачили сварку, втрутилися. Хотіли допомогти перехожому, а водія поставити на місце. Не вдалося. Свідки почули погрози й на свою адресу.
Любов, свідок:
- Їхав автомобілем прямо на нього. Там калабаня, посунутися нема куди. І він виходить знімає шапку (з нього), б'є по лиці, копає. Три або чотири рази виходив, сідав у машину, знову вилазить, доганяє, і, знову ж, б'є людину. Він мені теж погрожував, що найме хлопців, мене будуть матюкати.
Лілія, свідок:
- Не вибачався, нє. Зухвало так себе веде, і навіть не вибачався.
Постраждалий та свідки припускають: це міг бути постачальник однієї з крамниць, що розташовані біля дороги. Після інциденту водій пішов до однієї з них.
За півгодини під'їхали правоохоронці, та водія вже не було. Згодом його таки знайшли - за номером автомобіля, який запам'ятали свідки. У відділку кермувальник спочатку відмагався, а згодом визнав: справді повівся не чемно, і пообіцяв перепросити пенсіонера. Міліція вирішує, як кваліфікувати справу.

Володимир Гарматюк, Юлія Струк, Сергій Куриляк.
http://ntn.ua/uk/news/hooliganism/2011/04/18/5796
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору