Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині дітей мали годувати простроченою рибою

Рівненська область 19-кві, 2011, 10:379 Lobanovskiy 943
Прострочену рибу, яку мав постачати підприємець у дитсадки Кузнецовська, вчасно виявили працівники ветеринарної міліції
Півтонни мінтая, хека та скумбрії, на яку були відсутні документи, що засвідчують її походження, безпечність та якість, виявили працівники відділу ветеринарної міліції УМВС України в Рівненській області спільно з держветінспекторами Рівненської області та Володимирецького району під час перевірки складу холодильника одного із суб’єктів господарювання Кузнецовська.
67-річний приватний підприємець Олексій цьогоріч виграв тендер на постачання сировини тваринного походження в одинадцять дошкільних навчальних закладів Кузнецовська для харчування дітей. Однак здійснював він свою діяльність без наявності дозволу санепідемстанції та державної служби ветеринарної медицини.
— У ході перевірки в складі-холодильнику на зберіганні було виявлено рибу свіжоморожену в асортименті загальною вагою 550 кілограмів, — повідомив в. о. начальника відділу ветеринарної міліції УМВС України в Рівненській області Олександр Школін. — На всю цю продукцію у підприємця були відсутні ветеринарні і супровідні документи, які б засвідчували їх походження, безпечність та якість.
Працівники ветеринарної міліції вилучили та утилізували в подальшому 280 кілограмів мінтаю, 100 кг філе хека, 20 кг стейку зубатки та 150 кг скумбрії. Два останніх видів продукції взагалі були із простроченим терміном реалізації: один із них закінчився ще у липні торік, а на інший – у лютому цьогоріч.
Приватного підприємця притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 107 КУпАП, згідно з якої на підприємця накладено штраф у розмірі всього лиш 306 гривень. Але, на щастя, завдяки вчасно здійсненій перевірці, нічого із небезпечної продукції на стіл до дітей не потрапило.

ВЗГ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору