Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині крадуть свинячі голови

Рівненська область 19-кві, 2011, 10:389 Lobanovskiy 867
Не очікувала 79-річна Ганна, мешканка села Загороща Рівненського району, що залишені нею у літній кухні щойно куплені продукти харчування, зникнуть наступного дня. З надією повернути викрадене, пенсіонерка звернулася до працівників Рівненського райвідділу.
— Прибувши на місце скоєння крадіжки, дільничний інспектор міліції опитавши громадян, та й саму потерпілу, з’ясував, що напередодні жінка пішла за продуктами, скупитися до свята. 79-річна Ганна придбала свинячу голову, літрову банку меду та залишила їх на літній кухні, яку на ключ не замикала. Уночі до її помешкання проникла невідома особа та викрала продукти харчування, — повідомив заступник начальника Рівненського РВ – начальник міліції громадської безпеки Олександр Коваленко.
Працівники міліції оперативно розшукали зловмисника. Ним виявився 40-річний Володимир, односельчанин, який неодноразово попадав в поле зору міліціонерів. Викрадені продукти зловмисник хотів обміняти на оковиту, яка, на жаль, міцно тримає його в своїх «обіймах». Наразі за цим фактом проводиться перевірка.

Олеся ШЕВЧЕНКО, помічник начальника Рівненського РВ по взаємодії з громадськістю та ЗМІ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору