Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному знищили понад 100 кілограмів наркотичних засобів

Рівненська область 19-кві, 2011, 11:129 Lobanovskiy 1 962
Наркотичні засоби — речові докази у 379 кримінальних справах щодо незаконного обігу наркотиків, утилізували правоохоронці. Відповідно до чинного законодавства у всіх цих справах міськрайонні суди Рівненської області винесли вирок, що набув законної сили.
— Працівники відділення по боротьбі із незаконним обігом наркотиків УМВС України в Рівненській області спільно з працівниками СБУ знищили понад 100 кілограм вилучених з незаконного обігу наркотичних засобів, а саме: п’ять тисяч рослин снодійного маку, понад 90 кілограмів макової соломки, значну кількість марихуани та опію, близько тисячі доз сильнодіючих та отруйних лікарських засобів та лабораторне обладнання для виготовлення психотропних речовин, а саме амфетаміну та первінтину, які були речовими доказами у 379 кримінальних справах, — повідомив старший оперуповноважений в ОВС ВБНОН УМВС України в Рівненській області Віктор Поздняков. — Загальна вартість утилізованих наркотичних засобів за цінами «чорного ринку» становить майже 350 тисяч гривень.
Однак не лише нарковмісні речовини та лабораторне обладнання, а й безсмертний витвір Федора Достоєвського «Злочин і кара» був спалений в одній із рівненських котелень. Саме цю книгу свого часу обрав один із фігурантів кримінальної справи, аби сховати наркотики.

ВЗГ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору