Рівне:

Створення та просування сайтів

У команди рівненських стрільців — перше місце в Україні

Рівненська область 27-кві, 2011, 08:579 Lobanovskiy 1 191
Напередодні Великодніх свят Товариство сприяння оборони України проводило змагання у Києві на Кубок ТСО України із стрільби з пневматичної зброї. Честь збірних областей України в кожній команді відстоювали по три учасники, які виконували стрілецькі вправи з пневматичного пістолета та гвинтівки, як серед чоловіків, так і жінок.

До складу збірної команди Рівненської області увійшли найкращі стрілки, досвідчені спортсмени: майстер спорту міжнародного класу (срібний призер в командному та бронзовий в особистому заліку чемпіонату світу серед юніорів) Андрій Сокол, майстер спорту України Роман Нагорний та майстер спорту СРСР, співробітник управління МВС України в Рівненській області підполковник міліції Ігор Савчук.

За підсумками виконання вправи з пневматичного пістолета рівняни вибороли майже усі призові місця. Так, Андрій Сокол, набравши однаковий результат з Романом Нагорним, а це 571 із 600 можливих, став чемпіоном змагань, обійшовши колегу по команді за остатньою серією пострілів. Бронзова медаль дісталася досвідченому спортсмену із Вінниці, майстру спорту Павлу Сидоруку. І лише трохи забракло везіння завоювати увесь п’єдестал третьому учаснику команди Рівненщини Ігорю Савчуку, який посів четверте місце. Однак, у підсумку, за сумою зайнятих особистих місць, команда Рівненської області вперше в історії посіла перше загальнокомандне місце та стала володаркою Кубку ТСО України, залишивши позаду команди Кіровоградської та Вінницької областей, які відповідно зайняли другу та третю сходинку.
Варто зауважити, що у змаганнях Кубку ТСО України, які відбулися у 2010 році, рівненська команда стрільців зайняла третє місце. А цьогоріч до її складу ввійшов досвідчений стрілок — помічник коменданта гарнізону відділу професійної підготовки управління кадрового забезпечення УМВС України в Рівненській області Ігор Савчук, завдяки показаному особистому результату в змаганнях якого, вдалося здобути беззаперечну перемогу.

ВПП УКЗ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору