Рівне:

Створення та просування сайтів

На Житомирщині винуватець ДТП залишив помирати двох скутеристів

Житомирська область 27-кві, 2011, 09:439 Lobanovskiy 1 024
Нічна ДТП поблизу Коростишева шокує цинізмом та жорстокістю винуватця. Водій "Жигулів" збив скутера із двома людьми. І не тільки покинув бідолах помирати, а ще й спокійно зібрав речові докази та поїхав ховати своє авто.
Розбитий скутер, шолом на дорозі і в кюветі поблизу тіла загиблої та ледь живої людини. Таку картину побачили вранці неподалік села Бобрика, що в Коростишівському районі.
Іван Прохоренко, заступник керівника УДАІ в Житомирській області:
- Поблизу села Бобрик сталося ДТП в результаті пригоди, водій скутера загинув пасажир травмований. Автомобіль з аварії зник. Була створена оперативно - розшукова група.
Отямившись, пасажир скутера розповів: вночі їхнього двоколісника вдарили "Жигулі" першої моделі. Поранені чоловіки благали водія "ВАЗівки" викликати "швидку". Та той лише зняв номерного знака з розтрощеного бампера "копійки" і поїхав далі. 33-річний кермувальник скутера до ранку не дожив. Вже цього ж дня автомобіліста-втікача знайшли правоохоронці. За кілька годин він показав, де покинув машину і розповів деталі аварії.
Затриманий:
- Вони начали по дорозі петлять. Я так на край з’їхав більш, і подивився на спідометр. Там щось не більше 60 км в час. І свєт вони чи дальній включили - і прямо на мене. Злякався, вийшов з машини, взяв номера.
- Ти тормозив, чи не тормозив?
- Остановився.
- Ні, як побачив що вони на тебе.
- Притормажувать начав. Я думав, вони з’їдуть. Так. Кинув номер і поїхав.
Правоохоронці кажуть: імовірно, в ДТП хлопчина й не винен. Але головне в цій ситуації те, що він покинув збитих людей помирати на дорозі. Саме це може коштувати 20-річному водієві восьми років ув'язнення.

Олександр Райковський, Василь Кравцов.
http://ntn.ua/uk/news/dtp/2011/04/21/5827
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору