Рівне:

Створення та просування сайтів

Через запалену лампадку у Рівному згоріло дев’ять могил

Кримінал 28-кві, 2011, 09:459 Lobanovskiy 2 555
До чергової частини Рівненського МВ надійшло повідомлення від 33-річного рівнянина Володимира, що у секторі № 69 кладовища «Нове», що на вулиці Молодіжна, він виявив 9 пошкоджених вогнем могил.

— Ми прийшли на могилу своєї матері сьогодні зранку і побачили, що вінки на ній згоріли, — розповідає Володимир. – Я відразу викликав працівників міліції.
Правоохоронцям вдалося встановити жінку, через яку з необережності згоріли могили. 53-річна рівнянка Ольга близько 10 години ранку навідалася на могилу до сина, якого поховала півроку тому. Запалила лампадку і пішла до місця поховання синового товариша, звідки і помітила густий чорний дим, але не звернула на це уваги. Бо, мовляв, працівники кладовища часто спалюють тут сміття. Повернувшись до місця поховання свого Іллі, Ольга оніміла: саме на його могилі і горіли вінки. Вогонь вже встиг знищити і вінки сусідніх могил. Перелякана жінка намагалася загасити полум’я, закидаючи його землею, але вогонь продовжував поширюватися. Пізніше підійшов сторож кладовища з водою у відрах, якою вони загасили палаючі вінки.
Жінка щиро розкаюється у тому, що сталося, адже ще не вщухла біль втрати сина, як пережила страшний шок із власної необережності.
— Попереднім дослідженням обставин, які передували виникненню цієї пожежі, встановлено, що рівнянка Ольга після відвідування могили свого сина залишила запаленою поминальну лампадку, від полум’я якої і зайнялися вінки на могилі, — коментує начальник сектору вибухотехнічних та пожежно-технічних досліджень НДЕКЦ при УМВС Валерій Крутой. - Через сильний вітер вогонь розповсюдився і на сусідні могили. Як наслідок – було знищено могильні хрести та вінки на дев’ятьох місцях поховання.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору