Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному відбувся «живий діалог» між представниками міської влади та студентами

Актуально 28-кві, 2011, 09:479 Lobanovskiy 2 527
У Рівному відбувся «живий діалог» між представниками міської влади та студентами історико – соціологічного факультету Рівненського державного гуманітарного університету.

На зустрічі депутати розповіли про певні аспекти своєї роботи, обговорили низку тем, що стосувались життя міста в цілому та студентів зокрема, а також активно відповідали на запитання майбутніх політологів та істориків і самі не соромилися задавати питання.
Як розповів декан історико – соціологічного факультету, кандидат історичних наук Валерій Шеретюк, ініціаторами таких зустрічей стали студенти – політологи, які вивчають відповідні дисципліни, що тісно пов’язані із політичним життям, як світу, держави, так і регіону.
- Мета зустрічей студентів факультету з депутатами в першу чергу полягає в тому, щоб здобути практичний досвід, який повинні мати наші випускники, - зазначає Валерій Шеретюк. - Адже проблема освіти в тому, що за останній період значно зменшилася кількість годин виділених на практику. А будь – який фахівець, який підкований лише теоретично неадаптований до умов, у яких йому доведеться працювати після закінчення ВНЗ. Тому кафедра політичних наук та деканат факультету активно підтримали ініціативу студентів провести «живий діалог» з місцевими депутатами. Адже дуже важливо щоб було саме живе спілкування між студентами та представниками влади, а не лише через телебачення чи пресу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору