Рівне:

Створення та просування сайтів

На Тернопільщині директор школи попалася на хабарі

Тернопільська область 02-травня, 2011, 09:309 Lobanovskiy 1 125
12 000 гривень – саме таку суму хабара вимагала директор тернопільської загальноосвітньої школи. Гроші їй мав віддати житель обласного центру, який звернувся з проханням отримати в користування підсобні приміщення навчального закладу. За отриманий хабар керівник погодилися, щоб чоловік користувався ними без оформлення оренди – школа від оборудки не отримала б навіть копійки. Оперативники обласного управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю, отримавши інформацію про вимагання грошей, втрутилися у перебіг подій.
Як розповів начальник підрозділу УДСБЕЗ в області полковник міліції Анатолій Лупійчук, йшлося про два гаражних приміщення. Саме там тернополянин захотів облаштувати склади для зберігання розсади овочевих культур.
У службовому кабінеті, директор запросила обумовлені 12 000 гривень для започаткування справи. Щоб заволодіти хабарем, залучила посередника - працівника школи. Підлеглий слухняно виконав вказівку та доповів директорці про передану йому суму. Отримавши бажане, жінка видала довідку з дозволом на користування підсобними приміщеннями навчального закладу.
Правоохоронцями затримано обох шкільних працівників та вилучено у них отримані гроші. Прокуратурою міста Тернополя за матеріалами УДСБЕЗ порушено кримінальну справу стосовно обох працівників школи за частиною 2 статті 368 (одержання хабара) КК України. Наразі слідство триває.

Відділ зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору