Рівне:

Створення та просування сайтів

Виготовлення поліетиленових пакетів в Луцьку

Пакети 02-травня, 2011, 15:149 Lobanovskiy 1 083
Поліетиленовий пакет - застосовуваний для перенесення речей мішок, зроблений з поліетилену.
Пакети бувають декількох видів:
Прозорий фасувальний пакет, виготовляється з поліетилену низької або високої щільності, або з суміші першого і другого. Виконує захисну функцію (охороняє продукт від вологи і забруднень).
Пакети-майки (від англ. T-shirt bags) переважно виготовляються з поліетилену низької щільності («шарудливі»). Свою назву вони отримали за характерну будову ручок. Хоча пакети цього типу прийшли на ринок самими останніми, вони надійно закріпили свої позиції в супермаркетах і торгових точках.
Пакети з переробній і петлевий ручкою. Виробництво пакетів такого типу вважається найважчим. Для виготовлення застосовують поліетилен високої щільності, лінійний поліетилен низької щільності, поліетилен середньої щільності і ламінати. Ручки пакетів мають декілька модифікацій. Прорубна ручки бувають укріплені (зварна, клейова) і неукріплені.
Пакети (мішки) для сміття, виготовляється з поліетилену низької або високої щільності, або з їх суміші з додаванням фарбників. Також випускаються з ручками (аналог пакету-майки) або зі стрічками для затягування.
Фірмові поліетиленові пакети, часто із зображенням товарного знака підприємства.
Для виробництва пакетів використовується поліетилен низького тиску (ПНД).
Виготовляємо високоякісні поліетиленові пакети практично будь-якого кольору, розміру і ступеня міцності.

Сайт виробника. Ціни. Розміри
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору