Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині четверо молодиків з підсобного приміщення поцупили металобрухт та декілька швелерів.

Рівненська область 21-жов, 2011, 16:319 prov 878
До працівників міліції звернувся рівнянин, який повідомив, що з його підсобного приміщення невідомі викрали комплектуючі до автомобіля, металобрухт та чотири швелери.
До чоловіка прибули дільничні інспектори міліції та, з”ясувавши деякі обставини, пішли за можливими слідами викрадачів. Один швелер вони помітили у дворі будинку на вулиці Кіквідзе, поблизу залізничного переїзду. Запідозривши, хто це міг бути, міліціонери разом із власником в одній із квартир будинку застали чотирьох хлопців. З-поміж них виявилися один викрадач та свідок.
- 17-річний ніде не працюючий Микола, житель Рівненського району, зізнався, що двічі проникав у приміщення, звідки викрадав комплектуючі до автомобіля, металобрухт та інше, - розповідає дільничний інспектор міліції Рівненського МВ УМВС Микола Кулакевич. – Він вже встиг здати викрадене на металобрухт і отримати майже тисячу гривень. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення або сховище. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі та строк від трьох до шести років.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА, помічник начальника Рівненського МВ УМВС по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору