Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 26-кві, 2007, 18:349 prov 1 646
Завершився чемпіонат України з волейболу серед жіночих команд у вищій лізі. У Луцьку відбувся заключний тур серед команд, що борються за 1-4 місця. Проте він був актуальним тільки для визначення володаря третього місця. Переможцями стали волейболістки луцької команди “Волинь-Університет-ОДЮСШ”, віце-чемпіонами — спортсменки “Златогора” із Золотоноші. Відразу дві команди — рівненська “Регіна-АРТ” та черкаська “Національний університет-ЧІПБ-Круг” — мали однакову кількість очок. І після проведення всіх матчів туру третє місце не було визначене. Підопічні Валерія Пархоменка перемогли “Златогор” — 3:2 (23:25, 25:17, 25:20, 13:25, 15:13) і поступилися лучанкам 1:3 (14:25, 21:25, 25:17, 17:25) та черкащанкам 2:3 (17:25, 25:17, 20:25, 25:13, 13:15). Натомість наш основний суперник поступився господаркам (0:3) і Золотоноші (2:3). У підсумку рівнянки та черкащанки набрали однакову кількість очок. Хто з цих команд посів третє місце — визначить підрахунок партій. Принаймні бронзові нагороди у Луцьку не були вручені.

***

У суботу та неділю стартував чемпіонат області з футболу у першій лізі. У шести поєдинках першого туру п’ять перемог здобули господарі: “Штурм-МЕГУ” (Костопіль) — “Случ” (Березне) — 4:0 (юнаки 8:1), “Водник “ (Рівне) — “Буран-Славія” (В. Омеляна) — 1:2 (-:+), “Маяк” (Сарни) — “Енергія” (Володимирець) — 4:1 (2:1), “Хімік” (Рівне) — “Сокіл” (Радивилів) — 2:0 (1:2), “ОДЕК” — “Волинь-Цемент” (Здолбунів) — 3:1 (2:0), “Варіант” (Кузнецовськ) — “Ізотоп-РАЕС” (Кузнецовськ) — 1:6 (0:2).

***

Впродовж трьох днів в Ужгороді проходили міжнародні змагання з гандболу серед дівчат 1991-92 р.н ”Кубок Карпат”. У турнірі брали участь команди з Угорщини, Польщі, Білорусії, України ( Ужгород, Донецьк, Рівне). За підсумками змагань перше місце вибороли білоруські гандболістки, на другому були господарки і третє здобули рівнянки. Кращими у нашій команді були Ольга Вознюк (ЗОШ №13) та Мар’яна Романюк (ЗОШ №22).

***

Третє місце здобула збірна команда області (БК „Сузір’я-96”) у фінальному турі Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед дівчат 1995 р.н., який відбувся у місті Бар Вінницької області. В ході змагань наша команда перемогла СДЮШОР (Миколаїв) з рахунком 36:28 та поступилася командам ”Баскет-БАР” – 31:51, ДЮСШ (Бердянськ) 35:64. Кращим гравцем ліги (єдина номінація змагань) було визнано рівнянку Жанну Зінь (ЗОШ №28).

***

У Квасилові відбулися ігри заключного туру обласної дитячо-юнацької волейбольної ліги серед дівчат 1992 р.н. і молодших. У змаганнях брали участь десять команд з Острозького, Березнівського, Рівненського, Костопільського, Володимирецького і Дубровицького районів та Рівного, Кузнецовська, Дубна. Переможцем стала команда ОДЮСШ з Рівного (тренер Сергій Тимчак), друге місце посіла команда КОЛІСП (тренер Микола Галіздра), третє місце виборола команда Рівненської районної ДЮСШ відділу освіти (тренер Олександр Жовтянський).

***

21 квітня в Кременці регбійна команда “Рівне” взяла участь у ІІ турі чемпіонату України 2007 року з регбі-15 серед команд першого дивізіону групи ”Захід”. Рівняни впевнено перемогли місцеву команду ”Гладіатор” — 42:7. Наступну гру рівненська команда проведе 28 квітня в Тернополі, де зустрінеться з місцевою командою СК ”Тернопіль”. Саме між цими командами і буде йти боротьба за перше місце у групі ”Захід”.

***

21 квітня на Рівненському стадіоні технічних видів спорту відбувся перший етап особистого чемпіонату України серед чоловіків, у якому брали участь 18 гонщиків з Рівного, Червонограда, Львова, Полтави та АР Крим. Впевнену перемогу здобув червоноградець Андрій Карпов — 14 очок. На два менше у представника ”Спідвей-Клубу-Трофимов” Ярослава Полюховича. Третє-четверте місця поділили представники ”Спідвей-Рівне” Олександр Бородай та Володимир Омелян. У них по одинадцять очок.

***

Минулої середи відбувся перший етап чемпіонату України зі спідвею серед юніорів. Cеред учасників змагань були представники трьох рівненських команд: МСПС ”Спідвей-Рівне”, ”Спідвей-Клуб-Трофимов” та ”Сигнал”. Впевнену перемогу здобув Андрій Карпов — 12 очок, другим був Ярослав Полюхович — 11 очок, а третім Андрій Кобрин — 10 пунктів.

***

У суботу Рівненський обласний центр фізичного здоров’я населення ”Спорт для всіх” провів обласний фестиваль ”Рух заради здоров’я” серед підліткових клубів за місцем проживання, шкіл-інтернатів для дітей-сиріт, притулку для неповнолітніх. Переможцями та призерами стали: з шашок — команда с. Моквин Костопільського р-ну; з дартсу — ”Олімпія” (Рівне); з дуйболу — ”Імпульс” (Рівне); у перетягуванні канату — ”Імпульс”; в комплексній естафеті — ”Козак-1” (Кузнецовськ). Перші місця в особистому заліку у своїх вікових групах здобули: Юлія Кричильська, Олексій Герасименко, Владислав Шот, Оксана Грицюк, Денис Ковальчук, Володимир Павлюк. У загальному заліку фестивалю переможцями та призерами стали: перше місце — ”Олімпія” (Рівне), друге — ”Імпульс” (Рівне), третє — ”Веселка” (Володимирець).


Сторінку підготував Володимир Присяжнюк

Рівне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору