Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному 20-річний ув'язнений займався телефонним шахрайством

Рівненська область 03-лис, 2011, 10:569 prov 904
Грати не завжди стають перешкодою для шахрайства. 20-річний ув'язнений ошукав мешканку Рівного на десять тисяч гривень. У злочинну схему хлопець затягнув таксиста, рідну сестру та свого знайомого.
Телефонний дзвінок шокував літню рівнянку. Невідомий сказав: її син у міліції, й звідти він вийде, лише якщо заплатити 10 тисяч гривень.
Інна Березовська, помічник керівника Рівненського МВ міліції:
- Він зателефонував їй на домашній телефон, і вів таким чином розмову, що вона не могла взяти мобільний телефон і пересвідчитися, де син знаходиться в цей момент.
Жінка навіть не підозрювала, що телефонують їй не з міліції, а з в'язниці. Таким чином вирішив заробити 20-річний арештант. Гроші в ошуканої забирав таксист. Шахрай у телефонній розмові пообіцяв винагороду за те, що той привезе їх у містечко Нетішин Хмельницької області.
Таксист:
- Я під'їхав, зайшов в квартиру. Вийшла жінка, дала мені гроші, і я завіз ці гроші в Нетішин. Вийшла білява жінка, перерахувала гроші, і сказала по мобільному, що я вже свободен.
Цінний вантаж у Нетішині зустріла сестра шахрая. 21-річна Ольга заплатила таксистові 500 гривень і чекала на наступні вказівки від брата.
Ольга, сестра підозрюваного:
- Я забрала, потім чекала слідуючих вказівок, коли буде. На другий день мені подзвонили і сказали віддати незнайомому мені чоловікові.
Проте, скористатися з видурених коштів спритному в’язневі Ізяславської колонії не довелося. Міліціянти, до яких звернулася ошукана жінка, вирахували афериста за номером телефону. Тепер на шахрая чекає додатковий термін за ґратами. Поки ж правоохоронці з'ясовують, яким чином засуджений міг вільно користуватися мобілкою в тюрмі.
Світлана Березнюк.
НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору