Рівне:

Створення та просування сайтів

НА ЗАКАРПАТТІ ПЕРЕБУВАЄ ДЕЛЕГАЦІЯ З ЧЕСЬКОЇ ВИСОЧИНИ

Закарпатська область 03-лис, 2011, 11:079 prov 1 006
З 2 по 5 листопада в нашому краї з робочим візитом перебуває делегація краю Височина Чеської Республіки. У складі делегації : Зденек Кадлец – голова адміністрації краю Височіна, Йозеф Недвєд – член благодійного фонду «ViZa», Василь Самандрула – координатор благодійного фонду «ViZa», Катержіна Недвєдова – керівник канцелярії гетьмана краю Височіна, Якуб Новотни – ректор Високої політехнічної школи міста Їглава.
У четвер запланована зустріч ректорів Ужгородського університету і політехнічного інституту м. Їглава та лекція Зденєка Кадлеца на факультеті міжнародних відносин УжНУ. Опісля чеська делегація побуває на офіційному відкритті дитсадочка у селі Стужиця Великоберезнянського району.
У п’ятницю чехи планують оглянути Масарикову школу у Сваляві. Тут вони подарують підручники і книги для учнів початкових класів, а також покладуть квіти до погруддя президенту першої незалежної Чехословацької Республіки Т. Г. Масарику.
Цього ж дня відбудеться зустріч делегації із керівництвом міста Мукачева, під час якого буде обговорено можливість співпраці між містами Мукачево та Пелгрімов.
Голова адміністрації Височини Зденек Кадлец та голова Закарпатської обласної ради Іван Балога під час зустрічі планують обговорити проекти співпраці на 2012-тий рік.

Прес-служба облради
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору