Рівне:

Створення та просування сайтів

ПРЕС-РЕЛІЗ про події та злочини в Рівненській області за 2 листопада 2011 року

Рівненська область 03-лис, 2011, 11:409 prov 1 008
За минулу добу на території Рівненщини зареєстровано 113 повідомлень про події та злочини, 73 з яких знайшли своє підтвердження та уже розкриті працівниками міліції.
Коротко про криміногенну обстановку в області:
— Непрацюючий 18-річний мешканець села Біловіж Рокитнівського району відкрито заволодів мобільним телефоном марки «Самсунг», що належить 19-річному жителю села Залав’я, що на Рокитнівщині.Збиток встановлюється. В приміщенні міської дитячої поліклініки Рівного з кишені куртки 25-річного місцевого жителя викрадено мобільний телефон марки «LG A-155». Збиток встановлюється. З квартири по місцю проживання 44-річної рівнянки у вересні поточного року її знайомий викрав мобільний телефон, що належить останній. Збиток встановлюється. У Сарнах, шляхом злому серцевини замка у квартирі 60-річної місцевої жительки, було викрадено гроші в сумі 700 гривень та мобільний телефон марки «Самсунг». Загальна сума збитку встановлюється. А з незамкненого будинку по місцю проживання 26-річної мешканки Сарн було викрадено мобільний телефон, що належить 28-річному жителю Сарненщини. Збиток встановлюється.
— На території одного з підприємств обласному центрі, невідомі особи з хуліганських мотивів пошкодили три автомобілі. Збиток встановлюється.
— На вулиці Київській у Рівному працівниками Державтоінспекції був зупинений автомобіль марки «Фольксваген Пасат» під керуванням 28-річного місцевого мешканця, який, якбуло встановлено, був ввезений на територію України з порушенням митного законодавства. Транспортний засіб поміщено на штрафмайданчик.
— З автомобіля марки «ВАЗ – 2103», що знаходився в дворі будинку по місцю проживання та належить 26-річному рівнянину, шляхом злому замка дверцят, було викрадено акумулятор «Іста». Збиток встановлюється.
— З незамкненого підсобного приміщення у господарстві 33-річної дубнічанки невідомі особи викрали велосипед іноземного виробництва. Збиток встановлюється.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору