Рівне:

Створення та просування сайтів

Таксист із Сарн «пригощав» клієнтів віником та «получниками»

Рівненська область 03-лис, 2011, 12:099 prov 1 017
Працівники міліції, затримали 54-річного сарненчанина, якого запідозрили у сутенерстві. Як стало відомо, чоловік організував підпільний бізнес із надання сексуальних послуг прямісінько у своєму обійсті, гостинно приймаючи клієнтів у лазні із сучасним басейном.

На одній із тихеньких вуличок міста Сарн, на території власного господарства, 54-річний таксист Андрій, облаштував сауну із басейном. Постійні клієнти частенько зазирали сюди аби відпочити. Щоправда гостювали іноді й заїжджі. Адже в місті, без перебільшень, це один із небагатьох такого типу закладів. Для надто охочих клієнтів у «прейскуранті» підприємливого дядечка значилась як класична лазня, так і додаткові послуги еротичного характеру. Як виявилося, чолов’яга деякий час на цьому добряче заробляв. Дівчат таксист привозив до клієнтів на власному авто. З останніх брав гроші, частину яких платив повіям за «відпрацьовану» у сауні годинку-другу. В ході слідства стало відомо, що жінок для роботи Андрій підбирав ретельно — серед представниць прекрасної статі надавав перевагу тим, які мали матеріальні проблеми і ладні були будь-яким чином заробити собі на прожиття.
— За сутенерство 54-річному Андрію доведеться відповідати за частиною 2 статті 303 Кримінального кодексу України (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років, – коментує начальник УМВС України в Рівненській області Василь Лазутко. — Нині до звідника застосований запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд та уже пред’явлено попереднє обвинувачення.
Наразі слідство у справі триває і правоохоронці продовжують з’ясовувати усі подробиці місцевої секс-індустрії.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору