bank-ua.com
Рівне:

ПРЕС-РЕЛІЗ про події та злочини в Рівненській області за 3 листопада 2011 року

Рівненська область 04-лис, 10:529 prov 475 0
За минулу добу на території Рівненщини зареєстровано 117 повідомлень про події та злочини, 73 з яких знайшли своє підтвердження та уже розкриті працівниками міліції.

Коротко про криміногенну обстановку в області:

— З незакінченого будівництва будинку по вулиці Соборній у Рівному в ніч проти четверга невідомі особи викрали 25 металопластикових вікон, про що повідомила 50-річна мешканка обласного центру.
— Як виявила 69-річна жителька Володимирця, в період з 2004 по листопад 2011 року з її нежилого дачного будинку у селі Каноничі невідомі особи розібрали та викрали будівельні матеріали. Сума збитку встановлюється.
— З дачного будинку 40-річної мешканки Гощі у Симонові Гощанського району невідомі викрали металеві стовпчики. З приміщення недіючого кафе, що належить 69-річному підприємцю, у Костополі, в період з травня по листопад, шляхом злому дверей було викрадено металевий сейф та три газових балони. Збиток встановлюється. А у Шпанові Рівненського району в ніч проти четверга металева огорожа зникла з території парку у населеному пункті, про що повідомила до міліції 62-річна місцева жителька.
— У Дубному у 18-річного громадянина було виявлено та вилучено паперовий згорток, наповнений подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожу на марихуану, вагою 25 грам. Вилучене направлене на дослідження в НДЕКЦ. А на території одного з приватних підприємств у Костополі 56-річний місцевий житель з порушенням правил обігу зберігав та використовував 60 літрів соляної кислоти. Провидиться перевірка.
— В посилці засудженому, який відбуває покарання у Городищенській ВК№ 96, яка була надіслана жителем Запоріжжя, співробітниками було виявлено та вилучено 12 пакетиків чаю з речовиною рослинного походження, зовні схожу на марихуану. Вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ.

СЗГ УМВС України в Рівненській області