Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному на речовому ринку міліціонери затримали чоловіка, який зняв з манекена жіночу курточку і намагався втекти

Рівненська область 09-лис, 2011, 11:039 prov 918
У Рівному на речовому ринку міліціонери затримали чоловіка, який зняв з манекена жіночу курточку і намагався втекти. Подія сталася на очах у продавця, яка торгувала неподалік.
Дізнавшись прикмети грабіжника, в ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Рівненського МВ УМВС спільно із працівниками охорони вже за декілька хвилин при виході із території ринку затримали підозрюваного у скоєнні цього злочину. Ним виявився 36-річний Ігор, житель Житомирщини.
Із міліціонерами чоловік спілкувався неохоче, під час розмови змінював свої свідчення, варіюючи власні свідчення, оскільки вже тричі був судимий і тепер намагався уникнути відповідальності. Новоспечений підозрюваний вигадав версію, начебто у його дружини зламався каблук і вони підбирали нове взуття. От тільки біда у тім, що жінка чомусь залишилася у Сарнах, де подружжя напередодні гостювало. Окрім того, ще одним підтвердженням причетності Ігоря до крадіжки стала... службова собака, яка з-поміж трьох чоловіків вказала саме на нього.
За плечима Ігоря три судимості: за скоєння крадіжок, пограбування, наркотики. З невіддалених місць повернувся лише минулого року, пробувши там у сукупності аж вісім з половиною років.
Наразі по даному факту порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років. Нині Ігор затриманий та чекає санкції суду. Імовірно, беручи до уваги послужний список чоловіка, арешту та нар йому не уникнути.
Інна БЕРЕЗОВСЬКА,
Рівненський МВ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору