Рівне:

Створення та просування сайтів

ПРЕС-РЕЛІЗ про події та злочини в Рівненській області за 9 листопада 2011 року

Рівненська область 10-лис, 2011, 10:539 prov 935
За минулу добу на території Рівненщини зареєстровано 174 повідомлення про події та злочини, 87 з яких знайшли своє підтвердження та уже розкриті працівниками міліції.
Коротко про криміногенну обстановку в області:

- 23-річна жителька селища Демидівка повідомила правоохоронцям, що з будинку за місцем її проживання невідома особа викрала 1000 гривень. Правоохоронці встановили, що крадіжку скоїла 61-річна мешканка Сімферополя, яка наразі затримана в порядку ст.115 КПК України і знаходиться в ІТТ Радивилівського РВ УМВС.

- В одному із торгово-розважальних закладів Рівного у 20-річної рівнянки з кишені верхнього одягу поцупили мобільний телефон «Самсунг. Збиток встановлюється.

- В дворі будинку по вул. Студентська в обласному центрі з автомобіля 30-річного рівнянина «Рено 11» шляхом розбиття вікна невідома особа викрала автомагнітолу «JVC». А з авто «Фольксваген Пасат», що належить 25-річному мешканцю обласного центру, шляхом підбору ключа, було викрадено домкрат та набір гайкових ключів. Збитки встановлюється .А по вулиці Реміснича невідома особа пошкодила дзеркало автомобіля «Сітроен Джампер» 53-річного рівнянина, завдавши матеріальної шкоди розміром 1300 гривень.

- 16-річна мешканка Рівного повідомила працівників міліції, що в одному із диско-барів обласного центру невідомі особи викрали її залишену без нагляду сумочку, в якій були два мобільні телефони «Самсунг», 100 гривень, ключі від квартири та інші особисті речі. Збиток становить 2000 гривень.

- Жителька села Верба, що на Дубенщині, звернулась у міліцію з заявою, що на одній із вулиць села невідомі викрали її тракторний причіп. Збиток встановлюється. Проводиться перевірка.
- Із технічного оглядового колодязя магістрального між селами Комарівка та Стовпець Дубенського району невідомі викрали три металеві труби, які становили фрагмент огорожі колодязя. Збиток становить майже 3000 гривень.

- 21 червня цього року до чергової частини Рівненського МВ надійшло повідомлення 48-річної рівнянки, що по вул. Гагаріна в Рівному невідомий відібрав її сумку, мобільний телефон та кошти. Проведеними оперативними заходами, працівники міліції встановили, що пограбування скоїв 29-річний рівнянин, який арештований і утримується в СІЗО м. Чернівці.



СЗГ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору