Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» зібрала понад 125 тисяч гривень.

Волинська область 10-лис, 2011, 10:599 prov 927
Це - вже шоста акція, яка тривала від 1 по 15 травня 2011 року. В її роботі були задіяні близько 800 волонтерів з числа учнівської та студентської молоді. До акції долучилися навчальні заклади, громадські організації, органи державної влади та місцевого самоврядування, медичні установи, магазини, супермаркети, кафе, ресторани міста Луцька та області.
«Волинська область зайняла 12 місце, серед 29 регіонів України зі збору коштів на благодійні цілі. Приємно, що наші люди – небайдужі до проблем інших. Ми цю справу будемо продовжувати, аби допомагати тим, хто цього потребує», - підкреслив заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк сьогодні на прес-конференції, на якій підбивали підсумки Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця».
Заступник голови облдержадміністрації подякував усім тим, хто долучився до цієї благородної справи і підкреслив, що влада й надалі підтримувати проекти, які мають благодійну ціль.
За зібрані кошти та додатково спонсорську допомогу придбано дороговартісне медичне обладнання для волинських п’яти дітей-діабетиків – помпи для введення інсуліну. Орієнтовна вартість однієї - 30 тис грн.
Загалом в рамках акції в Україні зібрано 4 057 168, 19 грн.

Прес-служба облдержадміністрації
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору