Рівне:

Створення та просування сайтів

Чому хлопцям потрібно лише одне

Бомба 26-кві, 2007, 18:379 prov 4 287
Чому хлопцям потрібно лише одне

«Читаю тебе завжди, а пишу до тебе вперше, вирішила поділитися наболілим. Маю все, що потрібно для повноцінного життя, а от щасливою себе назвати не можу. Часто запитую в себе: «Чому це сталося саме зі мною?» Мені 17 років, дівчата в моєму віці ходять на побачення, зустрічаються з хлопцями, заводять нові знайомства з юнаками. Та чомусь усього цього я позбавлена. Я досі не знаю, як це — бути коханою, бути комусь потрібною, людиною, без якої не можуть жити. Доля майже завжди повертається до мене спиною. В мене й досі немає тієї людини, яка могла б підтримати мене у важку хвилину, з якою я б могла проводити час, немає тієї людини, яка б справді мене кохала. Мені часто не вистачає чоловічого плеча. Бувають моменти, коли хочеться небагато, лише обняти когось і почути, що я комусь потрібна, що я недарма народилася на цей світ. І лише тоді розумію, що цього ніколи не буде зі мною, і хочеться кричати на весь світ. У мене є багато друзів, вони мене шанують і поважають. Мені кажуть, що я дуже добра людина і маю добре серце. Я завжди допомагаю іншим і ніколи не думаю про себе, я та людина, яка б віддала своє житття за інших. Та чомусь цього ніхто не цінує. Чому хлопцям потрібно лише одне: переспати і забути? Чому вони не цінують інших якостей, наприклад, душу? Адже в людині є багато цінностей, які потрібно цінувати і поважати.

Гуляючи, я зустрічаю пари, які просто блукають по вулиці. Я розумію, що позбавлена найголовнішого — бути потрібною і коханою. Чому я досі сама? Чому в мене не може закохатися нормальний хлопець? Чому я не можу бути щасливою? Чому буває так: ти кохаєш, а тебе — ні? Чесно кажучи, в мене було декілька хлопців, але, як завжди, їм потрібне одне й те саме. Вони просто граються, а наступного дня викидають і забувають. Можливо, проблема в тому, що я не така красива, як усі, але в мене є багато того, чого немає в інших. Я не розумію, чого доля така несправедлива, чому вона дозволяє людям страждати, чому, коли хтось веселиться, то другий вмивається слізьми? Можливо, це проблема в мені, можливо, я не так усе розумію, але ж я, як усі, маю повне право бути щасливою.

Будь ласка, допоможіть мені, порадьте, як бути далі.

Хлопці та дівчата, цінуйте в людях не тільки красу, а й душевний світ, адже часто краса може бути оманливою.
Схожі новини
Коментарі - всього 3

Молодой, интересный 28-гру, 17:47

Ничего не понял, пишите на русском.

алекс 23-лют, 16:42

мил а дівчино ти ще зустрінеш свое справжне кохання ще все попереду Але будь обережною щоб не зустріти маменькиного синочка або альфонсо Від такихвтікай подалі Дівчата Львова бережіться львівського афериста альфонсаСидоренко Максима Романовича тридцятирічного подонка та його любоі матусі Ольги Андріівноі Як таких подонків земля носить

нко

\

Микола 02-бер, 02:13

Хотів би з Тобою поспілкуватись, якщо не проти.
Мій емейл: jrcoco@gmail.com
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору