Рівне:

Створення та просування сайтів

На Радивилівщині поцупили трьохметровий…міст

Рівненська область 23-лис, 2011, 12:029 prov 755
У черговій частині Радивилівського райвідділу міліції нещодавно пролунав телефонний дзвінок – між селами Немирівка та Батьків невідомі особи під покровом ночі викрали… міст. Зловмисники, шляхом демонтажу, спромоглися привласнити трьохметрову металеву споруду, що з’єднує береги річки Слонівка. Саме через цей місток щодня діти діставалися до школи.
На місце події негайно виїхали двоє найдосвідченіших працівників сектору дільничних інспекторів капітан міліції Володимир Порученко та старший лейтенант міліції Василь Маркович. І вже надвечір пошуки зловмисників дали свої результати.
Як з’ясувалося, мешканець Радивилова, 21-річний Валентин, уже давно мріяв про автомобіль. Та заробляти на транспортний засіб законно йому не хотілося — вабили легкі гроші. Тож вирішив, підговоривши трьох товаришів, нажитися без особливих зусиль. Молодики вирішили «провернути» зухвалу операцію викрадення металевої конструкції мосту. Зробили це вночі, аби хтось ненароком не став небажаним свідком події. Добряче підваживши споруду, молодики з останніх сил вклали її на завчасно підготовані ноші. Перенісши поломаний місток в узгоджену схованку, товариші розійшлися по домівках з нетерпінням чекаючи ранку, щоб здати його на металобрухт.
Прибувши на місце події, старший дільничний інспектор Володимир Порученко вже мав чіткий план. Досвід та професійне чуття взяли своє – вже через кілька годин у приміщенні райвідділу міліції перебувало четверо підозрюваних у вчиненні цього злочину.
– Наразі порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб), – повідомив т.в.о. начальника Радивилівського РВ УМВС майор міліції Віталій Воронко. – До того ж стало відомо про нові епізоди бурхливої діяльності молодиків. Зараз триває слідство. А остаточну крапку в цій справі, звичайно, поставить суд.
А от скористатися мостом мешканці сіл Немирівка та Батьків наразі не в змозі — його вилучили як речовий доказ…

Олена ДУДКО, Радивилівський РВ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору