Рівне:

Створення та просування сайтів

Гостини у бабусі для внука закінчились трагічно

Рівненська область 25-лис, 2011, 12:469 prov 1 210
Дружба між двома молодиками тривала вже не перший рік. Частенько приїздив у гості до своєї бабусі у село Нове, що на Млинівщині, 29-річний рівнянин Сергій. Там він спілкувався з місцевим жителем, 20-річним Романом. Проте нещодавній візит до старенької закінчився трагедією.
У чергову частину Млинівського райвідділу надійшло повідомлення, що в будинку 71-річної Марії, жительки села Нове Млинівського району, раптово помер її внук, 29-річний Сергій, житель Рівного, який у неї гостював. Згідно з висновком судмедексперта смерть наступила від тупої травми голови.
Працівники міліції встановили всі обставини, які передували трагедії. У переддень Сергій, який до цього часу так і не обзавівся власною сім’єю, зустрівся зі своїм тамтешнім товаришем Романом й запросив його і ще двох знайомих додому, де вони грали у карти й розпили літру горілки. А ввечері удвох пішли в будинок культури сусіднього села Торговиця. Вночі, разом повертаючись додому, докупили ще пляшку горілки. Вже майже біля самого будинку бабусі Сергія між товаришами виникла банальна суперечка на тему, хто більше випив. За словами Романа, Сергій почав шарпати його за верхній одяг, на що він відповів йому кулаком в обличчя, а коли останній впав – добавив удар ногою. Почувши шум на вулиці, вийшла бабуся потерпілого, яка й забрала внука додому.
Удома Сергій ліг спати, проте так і не прокинувся. Марія думала, що він спить, а коли підійшла до внука – він вже не дихав.
– Затриманий Роман ніде не працює, зловживає спиртними напоями, має судимість за крадіжку мобільного телефону. Наразі порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 121 Кримінально кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років, – повідомив т.в.о. начальника Млинівського РВ УМВС підполковник міліції Микола Шевчук.

Олена ВІШНЯКОВА, Млинівський РВ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору