Рівне:

Створення та просування сайтів

Оперативники карного розшуку Рівненського МВ УМВС затримали підозрюваного у підпалі двох автомобілів на Північному

Рівненська область 26-лис, 2011, 16:339 prov 1 301
Уночі 10 листопада у дворі будинку вулиці Мельника горіло два автомобілі. На місце події виїхали працівники УМНС та міліції. Вогнем завдано значних збитків господарям легковиків. На встановлення та затримання підозрілої особи працівникам карного розшуку Рівненського МВ УМВС знадобилося 10 діб.
- У ході оперативно-розшукових заходів, проведених працівниками карного розшуку Рівненського міського відділу, було встановлено та затримано особу, яка підозрювалася у скоєнні підпалу автомобілів у Рівному, - коментує перший заступник начальника Рівненського МВ УМВС Віталій Мархальчук. – Ним виявився 21-річний раніше судимий рівнянин Олексій. Хлопець зізнався у скоєному злочині та дав правдиві свідчення. Правоохоронними органами порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження чужого майна шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. 25 листопада суд заарештував Олексія до двох місяців.
У минулому Олексій вже відбував покарання за скоєння крадіжки, грабежу, розбою та незаконного заволодіння транспортним засобом. Його було засуджено до 4,5 років позбавлення волі. Молодик відбував покарання у Львові. Там через оголошення в газеті він познайомився із дівчиною, старшою на два роки. Вони переписувалися. Людмила приходила на побачення. Навесні цього року, звільнившись, Олексій повернувся додому. Влаштувався на роботу. Заробляв 1,5 тисячі гривень у місяць. Мати його вже тривалий час знаходиться на заробітках за кордоном. Хлопець каже, що Людмила влітку у нього гостювала вдома.
Того вечора, 10 листопада, Олексій із товаришем пішли у кафе. Людмилу це засмутило, адже вона, перебуваючи у Львові, у телефонній розмові вона почула нетверезий голос коханого. Вони посварилися. У відчаю хлопець ще ковтнув оковитої.
- Тієї ночі я пішов на Північний, - розповідає Олексій. – У дворі будинку побачив декілька автомобілів. Підійшовши до одного з них, ліктем розбив вікно та у бардачку взяв легкозаймисту речовину і запальничкою підпалив одне авто, потім таким чином й інше. У «дев”ятці» витягнув автомагнітолу. Вже тоді я зрозумів, що накоїв. Втім пішов додому спати, а магнітолу викинув дорогою.
Рішення суду Олексій очікуватиме у Рівненському СІЗО. За скоєння злочину хлопець може опинитися за гратами найближчих 10 років.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА, Рівненський МВ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору