Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині СБУ викрила торговця спеціальними технічними засобами негласного отримання інформації

Рівненська область 28-лис, 2011, 10:479 prov 829
Служба безпеки України на виконання завдань щодо захисту конституційних прав і законних інтересів громадян, здійснює комплекс заходів, спрямованих на протидію правопорушень у сфері розроблення, виробництва, реалізації та протиправного надходження до нелегального обігу спеціальних електронних та технічних засобів, що можуть використовуватися для незаконного отримання інформації.
На Рівненщині співробітники СБУ виявили та вилучили з незаконного обігу 4 одиниці спецтехніки – автомобільні брелоки, із вмонтованим відео-аудіо записуючими пристроями.
Встановлено, що 29-річний громадянин Білорусії замовляв за допомогою мережі Інтернет-магазинів та отримував через міжнародні поштові відправлення китайську спецтехніку, яку реалізовував місцевим мешканцям.
Дослідження Українського Науково-дослідного інституту спецтехніки та судових експертиз СБУ підтвердило належність вилучених предметів до спеціальних технічних засобів отримання інформації.
21 листопада ц.р. слідчими УСБУ в Рівненській області порушено кримінальну справу за ч.1 ст.359 (незаконне придбання, збут та використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації) Кримінального кодексу України.
Прес-центр СБ України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору