Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині працівники ДАІ виявили у салоні авто старовинні картини

Рівненська область 01-гру, 2011, 15:019 prov 1 166
28 листопада, інспектори ДАІ Дмитро Мельник та Олександр Соловей здійснювали нагляд за дорожнім рухом в режимі патрулювання на автодорозі Київ – Чоп.
Близько 19 години в селі Користь Корецького району за порушення водієм швидкісного режиму вони зупинили автомобіль «PEUGEOT PARTNER». За кермом транспортного засобу перебував 30-річний мешканець Івано-Франківської області.
Під час спілкування з водієм та перевірки реєстраційних документів в салоні даного автомобіля вартові доріг помітили у салоні авто дві великі старовинні картини із зображенням заходу сонця. Як пояснив водій, він купив художні роботи в невідомого чоловіка в місті Долина Івано-Франківської області, та перевозив до міста Києва для оцінки їх вартості. Працівники ДАІ доставили водія та автомобіль з картинами в Корецький райвідділ міліції, де правоохоронці з’ясували, що дані картини були намальовані в 1908 році видатним художником з Алтайського краю Григорієм Гуркиним. На разі старовинні картини вилучені, а працівники міліції з’ясовують всі обставини події.
(За інформацією прес-служби
ДАІ Рівненької області)
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору