Рівне:

Створення та просування сайтів

У Городенківському районі Івано-Франківщини скоєно вбивство за мамині дорікання

Івано-Франківська область 03-гру, 2011, 14:119 prov 2 323
У Городенківському районі Івано-Франківщини працівники міліції затримали 24-річного мешканця села Торговиці, який підозрюється у навмисному вбивстві своєї матері. Коли правоохоронці приїхали на місце події, син покійної перебував удома і зізнався у вчиненому.
Того дня підозрюваний разом із знайомим з іншого села розпивали спиртні напої. 53-річна мати з надією припинити застілля дорікнула синові, мовляв, нічого не робиш, ніде не працюєш. На мамині повчання захмелілий молодик відреагував неадекватно і накинувся на жінку. На жаль, цьому не завадив чоловік, з котрим господар пиятикував. Як наслідок, жінка померла від ушкоджень на голові, отриманих від ударів дерев’яним бруском для відкачування білизни.
Як повідомив заступник начальника Городенківського райвідділу міліції Сергій Смижук, стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 статті 115 Кримінального кодексу України (Навмисне вбивство). Підозрюваному обрано міру запобіжного заходу – взяття під варту.


СЗГ УМВС України
в Івано-Франківській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору