Рівне:

Створення та просування сайтів

Суд позбавив волі волинських сутенерів

Волинська область 06-гру, 2011, 11:259 prov 1 063
Житель Луцького району 37-річний Юрій весною 2009 року познайомився з Яною, яка на той час у місті Луцьку «працювала» повією. В подальшому Юрій став допомагати дівчині та підвозив її на своєму автомобілі до потенційних «клієнтів». Через деякий час чоловік запропонував дівчині проживати з ним разом на винайнятій квартирі, на що приїжджа із Локачинського району Яна охоче погодилась.
Спільне життя нічим не відрізнялося від попереднього, адже Юрій і надалі продовжував возити дівчину на «виклики», за що вона йому платила по сто гривень за кожного клієнта.
У вересні цього ж року чоловік запропонував Яні покинути зайняття проституцією, а натомість допомагати йому – здійснювати контроль за повіями, які будуть працювати на нього. Така робота, звичайно, сільській дівчині сподобалась більше, ніж торгувати собою.
Добряче подумавши та склавши із себе усі обов’язки як сутенера, Приймак вирішив долучити до бізнесу ще кількох людей. Отже, команду любителів «легко» заробити поповнили 34-річний житель обласного центру Юрій та 23-річний Андрій родом. Юрій вмовив працювати на нього трьох дівчат, які уже добре були знайомі із проституцією, адже «надавали послуги» у цій сфері, і надав їм дах над головою у тій же квартирі, де проживав із Яною.
З кінця 2009 року розпочала свою діяльність організована злочинна група, яка займалась сутенерством та втягненням у проституцію молодих жінок. Усім учасникам групи були визначені конкретні завдання. Приймак організовував злочинну діяльність, Яна – здійснювала контроль над повіями та підшукувала потенційних «клієнтів», Юрій – виконував роль перевізника, а Андрій охороняв дівчат під час роботи та підшукував охочих відпочити в компанії проституток.
Платив Юрій Приймак «своїм» повіям копійки – вистачало лише на мінімальні потреби. Коли відмовлялися працювати чи підіймали «бунт», міг і добрячого стусана дати. Ще одним нюансом в роботі була втома. Жінки втомлювались і відмовлялись виїжджати на «виклики», але у цьому випадку організатор теж знайшов вирішення проблеми. Він давав своїм працівницям приймати амфетамін, який робив свою справу добре. Адже чоловік знав із власного досвіду, як діє наркотик.
На прикінці січня 2010 року усі члени організованої злочинної групи були затримані працівниками відділу по боротьбі зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми УМВС України у Волинській області.
Нещодавно щодо «бізнесменів» відбувся суд, який визначив обом Юріям та Яні покарання у вигляді позбавлення волі на строк шість років з конфіскацією всього належного на праві приватної власності майна. Адрію суд призначив п’ять років позбавлення волі з конфіскацією належного майна.
Тепер у засуджених є багато часу осмислити свої вчинки та зробити висновок на майбутнє. Подумати є про що, адже в одного та іншого Юрія на вихованні малолітні діти. А що їм сказати, як навчити правильно жити, коли самі батьки прикладом для наслідування не стали.
Про це повідомили з СЗГ УМВС України у Волинській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору