Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині літня жінка позбулася чималої суми грошей

Рівненська область 06-гру, 2011, 12:569 prov 991
5 грудня в обідню пору до чергової частини Рівненського МВ УМВС надійшло повідомлення від рівнняки Ніни про те, що дві невідомі жінки, обдуривши 88-річну пенсіонерку, винесли з її помешкання 8 тисяч гривень.
Близько 11.30 до 88-річної бабусі постукали у двері. Вона відчинила. На порозі стояли дві жінки. Одна з них представилася працівником пенсійного фонду. Пенсіонерка провела жінок на кухню. Старша жінка завела мову про те, що мають незабаром підвищити пенсії. Втім, у Рівному в обігу є фальшиві гроші, особливо купюри номіналом у 500 гривень. Жінка запитала, чи немає часом у старенької такі купюри. Наталія пройшла у кімнату і винесла у кухню майже 8 тисяч гривень. Серед грошей не було купюр номіналом у 500 грн. Бабуся віднесла гроші у кімнату, однак поклала їх біля шафи на столі. Тим часом, коли старша незнайомка вела розмову із бабусею, молодша попросилася до вбиральні. Коли спочатку вона нібито пішла у туалет, у коридорі побачила сумку, яка була майже порожньою. Ідучи вже вдруге до туалету, злодійка пройшла вже у кімнату і забрала усі гроші, які лежали на столі. Жінки швиденько покинули оселю пенсіонерки. Виходячи із будинку, незнайомок помітила сусідка. Вона зайшла до бабусі і поцікавилася особами жінок. Тільки за деякий час старенька виявила зникнення грошей. Вона повідомила про це своїх опікунів.
Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, та встановлюються особи невідомих, - коментує начальник Рівненського МВ УМВС Петро Єзгор. - Одній з ннх на вигляд 40 років, середнього зросту, повної статури та була одягнута у чорний болоньєвий плащ і мала хустку, іншій – близько 30 років, худорлявої статури.
Черговий раз застерігаємо громадян похилого віку та у подібних випадках відразу повідомляти працівників міліції. В жодному разі не пускати в оселю незнайомців та не показувати їм свої заощадження.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА, Рівненський МВ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору