Рівне:

Створення та просування сайтів

Поляки переймають досвід медиків Рівненщини

Рівненська область 10-гру, 2011, 19:539 prov 1 868
Делегація Вармінсько-Мазурського воєводства Республіки Польща на чолі з тамтешнім директором департаменту охорони здоров’я Ришардом Вашінскі перебуває з дводенним візитом у Рівненській області. Іноземці вже вивчили роботу обласних і міських закладів охорони здоров’я, розташованих у Рівному. Зокрема, за словами заступника голови облдержадміністрації Світлани Сад, вони були вражені обладнанням центру променевої терапії обласного онкологічного диспансеру та наданням допомоги хворим на рак на якісно новому рівні. Європейськими визнали поляки й умови обслуговування краян у лікувально-діагностичному центрі, адже за кордоном поширена практика лікування на денному стаціонарі.
Оскільки в складі делегації є директор воєводської станції швидкої допомоги в місті Ольштин та два очільники тамтешніх психіатричних закладів, то іноземці відвідали місцеві аналогічні медустанови та обмінялися досвідом із фахівцями Рівненщини. Сьогодні Світлана Сад та начальник управління охорони здоров’я Віталій Бойко презентують полякам роботу медзакладів Острозького району.
Довідково: Візит на Рівненщину передбачений в рамках реалізації Плану заходів Рівненської облдержадміністрації та Вармінсько-Мазурського воєводства Республіки Польща на 2011-2013 роки в сфері охорони здоров’я.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору