Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині розшукали чотирьох безвісти зниклих неповнолітніх дівчат

Головна 12-гру, 2011, 19:259 prov 2 724
Близько опівночі 9 грудня до чергової частини Рівненського МВ УМВС надійшло повідомлення від рівнянки Тетяни про те, що її неповнолітня донька Анна ще в обідню пору пішла з дому та не повернулась.
Згодом правоохоронці встановили, що юна мешканка обласного центру разом із своєю 14-річною подругою пішли гуляти, не повідомивши про це батьків. Наступного дня близько 9 години ранку їх виявили в одному з будинків села Колоденка Рівненського району. Як пояснили неповнолітні, вони поїхали до свого знайомого та пішли з ним на дискотеку, а після того залишилися там ночувати. Одну із дівчат, Анну, доставили в обласний притулок для неповнолітніх, оскільки вона вже не вперше потрапляє в поле зору працівників кримінальної міліції у справах дітей. Вона перебувала на внутрішньо шкільному обліку, а її мама неодноразово притягалася до адміністративної відповідальності. Іншу ж повернули батькам та склали на них протокол за неналежне виховання своєї дитини.

На Рівненщині  розшукали чотирьох безвісти зниклих неповнолітніх дівчат


А 10 грудня черговий Рівненського міськвідділу зареєстрував ще одне повідомлення про безвісти зниклих підлітків. Так, лікар Рівненського обласного протитуберкульозного диспансеру повідомив, що в обідню пору самовільно залишили дитяче відділення закладу двоє неповнолітніх — учениці однієї зі шкіл-інтернату Рівненської області.
– На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група під керівництвом керівника міського відділу полковника міліції Петра Єзгора, – прокоментувала начальник ВКМСД Рівненського МВ Олена Кравчук. – У медичному закладі встановили, що дівчата самовільно залишили дитяче відділення і зникли у невідомому напрямку. Під час оперативно-пошукових заходів школярок було розшукано і повернуто у лікарню.
17-річні Віта та Марія пояснили працівникам міліції, що покинули стіни лікарні задля розваги. Ніч вони провели в одному із розважальних закладів обласного центру.
Працівники міліції вкотре звертаються до батьків та осіб, що замінюють їх, аби вони роз’яснили своїм дітям наслідки самовільного залишення своїх домівок. Адже саме вони будуть притягнуті до адміністративної відповідальності за необдумані вчинки синів і доньок.
Звертаємо увагу й працівників охорони здоров’я щодо посилення контролю за режимом перебування у лікувальних закладах неповнолітніх пацієнтів.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА, Рівненський МВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору