Рівне:

Створення та просування сайтів

Згорів батько із двома синами

Кримінал 26-кві, 2007, 18:449 prov 1 493
Зі слів сусідів, уся родина частенько вживала спиртні напої, як правило, пропиваючи батьківську пенсію. Обидва брати ніде не працювали, лише інколи заробляли “копійчину”, допомагаючи селянам на городах. Напередодні трагедії сусіди бачили, як один із братів ніс додому кілька пляшок горілки – слід було “обмити” батьківську пенсію.

Наступного дня близько 7 години ранку один із селян, проходячи повз хату Якова, вирішив завітати до приятелів. Відчинивши двері, чоловік побачив, що весь будинок заповнено димом, а в дальній кімнаті відблискує полум’я. Не гаючи часу, чоловік побіг кликати на допомогу сусідів. Вже за декілька хвилин селяни за допомогою відер з водою почали гасити пожежу. Трохи збивши полум’я, люди побачили в палаючий оселі тіла трьох загиблих чоловіків.

Коли черговий караул Дубровицького райвідділу МНС, подолавши 20-кілометрову відстань, дістався місця виклику, селяни майже загасили вогонь. Тому рятувальникам, щоб остаточно ліквідувати пожежу, знадобилося лише 5 хвилин. Оглядаючи будинок, бійці МНС виявили в кімнаті поруч із ліжком тіло одного з братів. Другий брат був у сусідній кімнаті на підлозі поруч з ліжком, де лежав батько. Очевидно, що всі вони померли від отруєння продуктами згоряння.

За висновками фахівців ГУ МНС, найвірогіднішою причиною пожежі є необережність при палінні одного з братів. Після вживання спиртних напоїв чоловік заснув у ліжку з незагашеною цигаркою. Потім недопалок випав з рук на матрац та спричинив пожежу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору