Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині міліціонери витягли самогубця зі смертельної безодні

Хмельницька область 14-гру, 2011, 12:279 prov 863
Пізнього недільного вечора працівники Кам’янець-Подільського МВ УМВС України в Хмельницькій області врятували від безглуздої смерті 25-річного місцевого жителя.
Того вечора молодик зі своїм братом та його дівчиною відпочивали в місцевому кафе. Близько 21.00 години до нього зателефонувала дружина і в телефонній розмові повідомила, що хоче розлучення. Ця звістка вразила чоловіка і спровокувала його на відчайдушний крок.
Зіславшись на те, що йому необхідно побути наодинці, молодик залишив компанію і подався геть. Хоч він і нічого не розповів братові, але по зміні виразу обличчя та настрою той зрозумів, що сталося щось недобре, тож, порадившись зі своєю дівчиною, вони непомітно пішли слідом.
Тим часом чоловік крок за кроком наближався до урвища каньйону річки Смотрич, а потім несподівано нахилився і стрибнув. На щастя, в останній момент брат, який непомітно слідував за відчайдухою, встиг схопити того за руку і втримав над прірвою. В цей час його дівчина вже телефонувала до міліції.
За лічені хвилини наряд патрульно-постової служби у складі капітана міліції Юрія Панчука та молодшого лейтенанта Анатолія Яворського вже був на місці події. Міліціонери змінили вкрай знесиленого рятівника, прикували себе наручниками до хлопця та, тримаючись один за одного, продовжували втримувати його над каньйоном.
Тим часом на допомогу підоспіла слідчо-оперативна група, працівники якої за допомогою тросу витягли горе-самогубця. Тож завдяки вчасному виклику та злагодженій роботі правоохоронців молоде життя було врятовано.
Про це Провінційці повідомили з СЗГ УМВС України в Хмельницькій області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору