Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині 18-річний водій на тротуарі збив 15-річну школярку

Головна 21-гру, 2011, 15:109 prov 1 526
На Рівненщині під колесами автівки загинула 15-річна школярка. Дівчинка йшла тротуаром, і на неї перед очима в численних свідків наїхав "Пежо". Шоковані люди хотіли лінчувати водія. Від самосуду розлюченого натовпу його врятували правоохоронці.
15-річна Ніна, учениця 10 класу Рівненського ліцею, загинула в Колоденці. "Пежо" з 18-річним водієм при кермі збив дівчинку просто на тротуарі, коли вона вийшла з маршрутного таксі.
Олег, водій маршрутки:
- Цю дівчинку я взяв на сільськогосподарському технікумі. Ще їхали дорогою, шуткували. Висадив на зупинці пасажирів. Я глянув у дзеркало - в мене помехи немає. Я, виїхавши з зупинки, їхав. Тут - різкий удар, я ще взяв лівіше, а він ту дитину збив.
Свідки трагедії розповідають: легковик мчав зі швидкістю, щонайменше, 100 кілометрів за годину. І водій, чомусь, вирішив обігнати маршрутку з правого боку - тротуаром.
Василь, свідок ДТП:
- Коли шофер виїжджав наліво, від'їхав метрів десять і з правої сторони - я побачив, як на скорості машина збила дівчину. Почув удар і побачив, як він проскочив. Скорость, я думаю, не менше сто кілометрів, потому що він просто промелькнув.
Людей трагедія шокувала, адже жертв шаленого водія могло бути більше. З маршрутки вийшло кілька пасажирів.
Василь, свідок ДТП:
- Їде маршрутка, маршрутка проїжджає, ззаду за нею летить ця машина. 120, по любому, він їхав, він дуже швидко їхав. Вийшли дві дівчини з маршрутки, і вони йшли. Одна дівчина одскочила, а другу він на капот підкинув. Вона підлетіла, потім впала. Він зупинився от там.
Перехожі негайно викликали "швидку". Дівчинка була вся у крові, і нерухомо лежала на асфальті. Та медики лише констатували смерть школярки від травм. Розлючений натовп одразу кинувся до водія, але той устиг зачинитися в авті. Люди готові були лінчувати його. Уже відомо: у мить ДТП пригоди кермувальник був тверезим. Його водійський стаж - два місяці. Усі обставини трагедії з'ясовуватимуть правоохоронці.
Світлана Березнюк, Руслан Панасюк.
ТНТ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору