Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині депутати перевірять стан приміських залізничних перевезень

Рівненська область 24-гру, 2011, 12:529 prov 796
Створити депутатську комісію з метою перевірити стан функціонування приміських потягів Рівненської дирекції залізничних перевезень вирішили депутати обласної ради під час обговорення відповідного питання на сесії 23 грудня. На думку обранців, загрозливою є ситуація щодо відміни низки потягів приміського сполучення, що у свою чергу, створює соціальну напругу та невдоволення мешканців області. Крім того, як зауважили депутати, в деяких районах пасажири незадоволені якістю перевезень. Відтак вважають за доцільне наступного року особисто перевірити стан справ у цій галузі.
Зачепили обранці питання майбутнього вузькоколійної залізниці «Антонівка - Зарічне», рішення про закриття якої ініціює «Укрзалізниця». Його також вивчатимуть члени депутатської комісії.
Також депутати прийняли Звернення до Міністерства інфраструктури України та Державної адміністрації залізничного транспорту України щодо подальшого функціонування приміських потягів Рівненської дирекції залізничних перевезень. Як йдеться у тексті Звернення, обласна рада вважає «неприпустимим закриття приміських потягів Рівненської дирекції залізничних перевезень». У той же час, цей вид транспорту для переважної більшості населення є найдоступнішим, зокрема, для тих громадян, які користуються пільгами.
Про це Провінційці повідомили з Рівненської обласної ради.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору