Рівне:

Створення та просування сайтів

Полісся вивчали науковці

Актуально 03-травня, 2007, 18:599 prov 1 318
Конференція
Минулого тижня у Березному зібралася наукова еліта із шести областей України. Саме у цьому районному центрі нашого краю на базі Надслучанського інституту відбувалася науково-практична конференція, присвячена питанням вивчення Західного Полісся — його історії, стану та перспективам розвитку.

У Березне приїхали близько ста науковців, які намагалися дати оцінку природно-ресурсному комплексу Західного Полісся, напрацювати пропозиції щодо єдиної стратегії його розвитку. Проблеми, що піднімалися у виступах науковців, стосувалися раціонального використання природних ресурсів Полісся, проблем лісівництва, лісорозведення, селекції і насінництва, лісозаготівлі і переробки деревини, охорони навколишнього середовища, культурологічних аспектів розвитку регіону. Окрім цього, на базі Березнівського лісового коледжу учасники конференції вивчали передові методики лісопосадки та догляду за лісом.

У ході зустрічі з науковими доповідями виступили професор Львівського національного лісотехнічного університету України Л.Копій, професор Рівненського національного університету водного господарства та природокористування С.Веремеєнко, професор Рівненського державного гуманітарного університету К.Шульжук, заступник директора з наукової роботи Рівненського природного заповідника Н.Волошинова та інші.

Марина ДАНИЛЮК

Березне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору