Рівне:

Створення та просування сайтів

Підприємцям Рівненщини спрощують роботу

Рівненська область 29-гру, 2011, 18:449 prov 1 089
З 1 січня отримати будь-який дозвіл чи анулювати його можна винятково за принципом «єдиного вікна» в дозвільних центрах, що діють у кожному районі та містах обласного значення. Це зекономить для підприємців час, а отже й зменшить їх витрати. За словами голови облдержадміністрації Василя Берташа, поліпшений бізнес-клімат сприятиме притоку інвестицій та розвитку діючих місцевих підприємств. Відтак, люди матимуть роботу, казна – відрахування, а отже й кошти на реалізацію соціальних програм задля поліпшення добробуту краян. Тож за ефективність роботи всіх дозвільних центрів відповідатимуть очільники районів і міст, наголосив Василь Берташ.
Водночас голова облдержадміністрації доручив проаналізувати фаховість державних адміністраторів і манери їх спілкування з заявниками. Тому буде створена робоча група, члени якої звертатимуться в дозвільні центри в ролі підприємців. Моніторинг буде постійним, що дозволить оперативно вирішувати всі проблеми, зазначив Василь Берташ, адже завдання влади – організувати роботу так, щоб у дозвільних центрах не виникало черг, а в підприємці не нарікали на роботу державних адміністраторів.
За словами очільника області, перспектива наступного року – будівництво сучасного центру ділової активності з дозвільною установою. Нові технології допоможуть об’єднати всі бази даних та запровадити на Рівненщині електронний документообіг.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору