Рівне:

Створення та просування сайтів

9 років позбавлення волі за вбивство батька

Рівненська область 04-січ, 2012, 13:269 prov 962
Судом завершено слухання кримінальної справи, порушеної щодо 26-річного Руслана - мешканця Демидівського району за фактом умисного вбивства свого батька (ознаки злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України).
Ця подія сталася 24 серпня цього року в с.Малево. У приміщенні господарства за місцем свого проживання між обома чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Руслан, який до того ж був у стані алкогольного сп’яніння, схопив ніж та завдав ним батьку чотири удари в ділянку грудної клітки та живота. Від отриманих поранень останній помер на місці.
Державне обвинувачення підтримували працівники Млинівської міжрайонної прокуратури. Під час судового засідання підсудний визнав свою вину і розкаявся. Вироком Демидівського районного суду від 23 грудня 2011 року його визнано винним у скоєному та засуджено до 9 років позбавлення волі.
Разом з тим, слід зазначити, що обвинувальний вирок суду не набрав законної сили, учасники судового процесу мають право його оскаржити в апеляційному порядку в передбачений законодавством термін.
Про це Провінційці повідомили з прес-служби прокуратури області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору