Рівне:

Створення та просування сайтів

10 порад, як поліпшити стосунки з дружиною

Порадниця 19-кві, 2007, 19:009 prov 1 557
1. Згадайте, як усе починалося. Подумки поверніться в ті часи, коли ваша дружина була для вас прекрасною незнайомкою. Пригадайте, як намагалися завоювати її серце, скількох конкурентів довелося усунути з вашого шляху. Тому піднесіться духом і подаруйте їй квіти. Жінки таке не забувають.

2. Завжди дякуйте дружині за смачну вечерю, випрасувану сорочку тощо. Адже ви часто і про себе дбати лінуєтеся, а їй доводиться тримати в чистоті будинок, доглядати дітей, готувати їсти. Усе це — трудомістка робота.

3. Ніколи не критикуйте дружину при сторонніх. Цим ви шкодите насамперед собі. Дружина починає вас сприймати як зануду і почне шукати співчуття у ваших друзів.

4. Якщо друзі все-таки виявляють знаки уваги вашій дружині, в жодному разі не забороняйте їй приймати їх. Без замилування чоловіків жінка перестає бути собою. Тому своїми ревнивими зауваженнями ви спонукаєте її до того, що вона почне приховувати від вас дружні стосунки з іншими чоловіками. Для вас це набагато небезпечніше.

5. Не будьте скнарою. Пам’ятайте: сімейний бюджет існує не лише для того, щоб забезпечувати сім’ю всім необхідним. Жіночі дрібнички, на ваш погляд, зовсім непотрібні, насправді мають дивну властивість підвищувати настрій і самооцінку дружини.

6. В жодному разі не порівнюйте дружину з вашою матір’ю чи дружиною приятеля. Не сподівайтеся, що їй стане соромно і вона відразу почне виправлятися. Швидше за все, вона буде шукати співчуття в подруг і друзів, а заодно зненавидить вашу матір.

7. Намагайтеся частіше допомагати їй у господарстві. Це зайвий привід для спілкування. Втомлена після роботи жінка, яка бачить перед собою гору немитого посуду, стає небезпечнішою за пораненого звіра. Але якщо ви виявите до неї увагу і допоможете впоратися з роботою, — роздратування мине.

8. Намагайтеся жити з нею в одному культурному просторі. Тобто читайте ті ж книги, що й вона, дивіться ті ж фільми. У вас з’являться загальні інтереси і не одна тема для розмов.

9. Ніколи не дратуйтеся через вчинки дружини, які вам незрозумілі. Згадайте – адже саме за цю непередбачуваність ви у неї свого часу і закохалися.

10. Проводьте з дружиною більше часу. Поширена чоловіча помилка – якщо дружина набридла, треба піти на рибалку чи шашлик із друзями. Проблем від цього не меншає, навпаки, їх стає все більше. Психологи рекомендують бувати на людях хоча б двічі на місяць.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору