Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівщині за матеріалами СБУ засуджено співробітників міліції

Львівська область 12-січ, 2012, 11:359 prov 1 099
Апеляційним судом Львівської області залишено без змін вирок Шевченківського районного суду м.Львова у кримінальній справі, порушеній за матеріалами СБУ прокуратурою Львівської області стосовно співробітників Управління по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУ МВСУ у Львівській області. Про це Провінційці повідомили з прес-центру СБ України.
У 2009 році до Управління СБУ звернулися кілька місцевих мешканок із заявою про систематичне вимагання хабарів працівниками міліції за непритягнення їх до відповідальності за заняття проституцією.
Начальник сектору боротьби зі злочинами у сфері суспільної моралі та двоє співробітників відділу боротьби з торгівлею людьми ГУ МВСУ у Львівській області, зловживаючи службовим становищем вимагали від жінок сплачувати їм щомісяця «данину» від 2 до 4 тисячі доларів США.
Співробітники СБУ спільно з представниками внутрішньої безпеки УМВС затримали трьох працівників міліції «на гарячому» під час одержання хабара у розмірі 2,5 тисячі доларів США від однієї з місцевих мешканок.
Суд визнав зловмисників винними у вчиненні злочинів, передбачених ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) та ст.368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України і призначив їм покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до чотирьох років з позбавленням права обіймати будь-які посади в правоохоронних органах строком на три роки кожному.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору