Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині 38-річний син зарізав свого батька

Волинська область 12-січ, 2012, 11:379 prov 910
Намагання пенсіонера на Волині наставити на пуття сина завершилося ножовим ударом. Старий умовляв 38-річного чоловіка шукати роботу. Той же працювати не хотів. Коли вкотре мудрість і молодість засперечалися, дійшло до різанини.
Вони жили під одним дахом, але тисли руки один Одному вкрай рідко. Причина напружених сімейних стосунків у цій хаті - нероба та гультяй Михайло. Коли сімдесятирічний чоловік укотре дорікнув синові, той скипів. Як на те - поряд лежав ніж.
Ігор Мрачко, керівник Ковельського МРВ міліції:
- Син наніс ножове поранення батьку в грудну клітку. І пояснив тим, щоби не тік фонтан крові, він заткнув рану кілком.
Утім, розповів це чоловік правоохоронцям не одразу, бо коли вбив батька, спробував звинуватити сторонніх. Для цього учинив у хаті безлад: буцімто, кілька хвилин тому там побував грабіжник. Упродовж двох годин допомагав оперативникам. Усе пішло шкереберть, коли під нігтями чоловіка побачили кров.
Ігор Мрачко, керівник Ковельського МРВ міліції:
- Ліжко було закривавлене, крові було багато, але вся підлога була прибрана, вимита. Все було чисто. Ну, коли злочинці приходять з розбійними намірами, ніхто ж за собою крові не вимиває! Так що зразу були такі версії, що то хтось з близьких людей, який мав доступ до будинку.
В ізоляторі тимчасового тримання батьковбивця розповідає: призвели до гріха, мовляв, нерви й потяг до веселого життя.
Михайло, затриманий:
- На душі дуже тяжко, що така історія трапилася.
- Можна було якось інакше переграти ситуацію?
- Звичайно, але так получилось, вже нічого не вдієш.
Михайло в міліції не вперше. Два роки тому потрапив сюди за крадіжку майна односельців. Тепер 38-річного батьковбивцю можуть посадовити за грати на 15 років.
Олександр Стерничук, Інна Суховерхова.
НТН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору